Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Csigó Zita - Laktózmentes ételek - A gyógyító szakács

Letöltés Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács könyvet pdf, epub és mobi

Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács.pdf
Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács.epub
Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Gasztronómia
  • 77 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636353360
  • Cikkszám: 1051467
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács

Töltse le az ingyenes PDF Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács (pdf, epub és mobi)

Laktózmentes ételek – A gyógyító szakács leírása

A laktózérzékenység, azaz a tejben és a különböző tejtermékekben található tejcukor lebontásának képtelensége a magyar lakosság körében nagy arányban előforduló táplálékintoleráns állapot. Az intolerancia megállapítását követő legfontosabb lépés a laktózt tartalmazó élelmiszerek elhagyása, és ezzel párhuzamosan egy új, laktózmentes étrend kialakítása. A nagyobb üzletláncok, szupermarketek szerencsére egyre bővülő kínálattal és elérhető árakkal kedveznek az érzékenységgel élőknek, számos laktózmentes tejtermék és helyettesítő élelmiszer közül válogathatunk. Könyvünk is erre a kettősségre épül: fele-fele arányban tartalmaz “mentes” termékekből készült recepteket, illetve olyan, könnyű és egészséges ételeket, melyek magtejek felhasználásával, illetve a tej- és tejhelyettesítők kiiktatásával is teljes értékű, tápláló és egészséges alternatívákat nyújtanak.
A gyógyító szakács sorozatunk legújabb kötetének receptjei segítségével lépésről lépésre haladva ismerkedhet meg a laktózmentes étrend finom és egészséges fogásaival. Kipróbált receptjeink mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés módjáról, idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, a receptekhez tartozó jó tanácsokkal pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Jó főzést és jó egészséget kívánunk!

Leave Your Comment