Lakótárs kerestetik!

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Marie-Aude Murail - Lakótárs kerestetik!

Letöltés Lakótárs kerestetik! könyvet pdf, epub és mobi

Lakótárs kerestetik!.pdf
Lakótárs kerestetik!.epub
Lakótárs kerestetik!.mobi


A könyv részletei Lakótárs kerestetik!

Töltse le az ingyenes PDF Lakótárs kerestetik! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lakótárs kerestetik! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lakótárs kerestetik! (pdf, epub és mobi)

Lakótárs kerestetik! leírása

Az érettségi előtt álló Kléber és bátyja, Barnabé, akit mindenki csak Sutyinak hív, egy párizsi albérletbe költözik, ahol már négy másik fiatal is lakik.
Míg Kléber a gimiben gályázik, és azon agyal hogyan tudna becsajozni, Sutyi Playmobil figurákkal játszik, meg Pupák úrral, a plüssnyulával, aki vigasza és elszakíthatatlan társa jóban-rosszban.
Sutyi huszonkét éves, de értelmi fogyatékosként örökké kisgyerek marad. Kléber sosem tudja úgy magára hagyni, hogy ne csinálna valami galibát. Az elmegyógyintézetbe semmiképpen nem akarja visszadugni, de vajon elbírja-e a szülői felelősség rá nehezedő terhét? Marad-e ideje és energiája a saját életére?
Az együtt lakó fiatalok mindennapjai és ezzel együtt gondolkodásmódjuk apránként gyökeresen megváltozik Sutyi hatására.
A “nagyok” bonyolult és álságos problémáira ez az egyszerű, hazugságra képtelen gyermek hoz mindannyiszor megoldást.
Hol komikus, hol könnyes fordulatokban bővelkedő regény a másságról, az elfogadásról és a feltétlen szeretetről.

Leave Your Comment