Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Libba Bray - Lair of Dreams - Álmok mélyén (A látók 2.) - puha kötés

Letöltés Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés könyvet pdf, epub és mobi

Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés.pdf
Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés.epub
Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés.mobi


A könyv részletei Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés

Töltse le az ingyenes PDF Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés (pdf, epub és mobi)

Lair of Dreams – Álmok mélyén (A látók 2.) – puha kötés leírása

Az álmok utáni vágy vonzza a holtakat, és ez a város tele van álmokkal.

 

Egy természetfeletti sorozatgyilkossal való leszámolás után Evie O’Neill felfedte Látó mivoltát. Hátborzongató képességének köszönhetően, mellyel bele tud látni mások titkaiba, igazi médiakedvenccé vált, kiérdemelve az „Amerika BűbáJósa” címet. Mindenki odáig van a város legújabb sztárjáért… mindenki, kivéve a többi Látót.

A zongorista Henry DuBois és a kínai negyedben élő Ling Chan szintén Látók, akik azonban igyekeznek adottságukat titokban tartani: azt, hogy képesek utazni az álmok között. Míg Evie kiváltságos életét éli, New Yorkban a rejtélyes álomkór szedi áldozatait.

Mialatt Henry elveszett szerelmét keresi, Ling pedig egy kirekesztő világban próbál boldogulni, álmukat egy gonosz erő szállja meg. És mindezek mögött egy cilinderes férfi várakozik, akinek tervei minden képzeletet felülmúlnak… Miközben egyre terjed a kór, képesek lesznek a Látók alászállni az álmok világába, hogy megmentsék a várost?

A Látók sorozat izgalmas, félelmetes folytatásában a Printz Award nyertes és a New York Times bestseller szerző, Libba Bray New York rejtett, sebezhető mélységeibe invitálja az olvasót.

Leave Your Comment