Kutyaegészségtan

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

dr. Fekete Sándor György - Kutyaegészségtan

Letöltés Kutyaegészségtan könyvet pdf, epub és mobi

Kutyaegészségtan.pdf
Kutyaegészségtan.epub
Kutyaegészségtan.mobi


  • dr. Deim Zoltán
  • Hobbi, szabadidő
  • 256 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789630888851
  • Cikkszám: 1036076
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kutyaegészségtan

Töltse le az ingyenes PDF Kutyaegészségtan fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kutyaegészségtan PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kutyaegészségtan (pdf, epub és mobi)

Kutyaegészségtan leírása

“A könyvben számos információhoz juthatunk a kutyák egészséges táplálásáról és speciális diéták alkalmazásáról, melyek betartásával a kutyáinkat sokáig egészségesnek láthatjuk és élvezhetjük az általuk nyújtott örömöket.
A kutyák nemi éréséhez, szaporodásához és “nemi” betegségeinek megismeréséhez is segítséget nyújt a könyvben található szaporodásbiológiai fejezet, ami megkönnyíti a gazdák helyzetét, ha a kutyájukkal bármilyen szaporodásbeli probléma adódik.
A genetikával kapcsolatos alapvető tudnivalókat is bemutatják a szerzők, és ebben a fejezetben megismerhetik a tenyésztéssel, kiállításokon való részvétellel, az arra való felkészüléssel összefüggő teendőket. Ezek mellett az öröklődés szabályaiba is betekintést nyerhet az olvasó.
A kutyák immunrendszerének részletes működését, továbbá a baktériumok, vírusok, paraziták és gombák okozta megbetegedését is megismerhetik a tulajdonosok. Ebben a fejezetben található a kutyák mérgezéseivel, valamint egyes állatvédelmi kérdésekkel foglalkozó rész is.
Mint tudjuk, a kutyáknál is egye gyakrabban jelennek meg a daganatos megbetegedések. A daganatok keletkezéséről, valamint azok fajtáiról szintén részletes ismeretekre tehetnek szert a kutyatartók.
Végül, de nem utolsó sorban, könnyen áttekinthető formában az állatvédelmi jogszabályokkal, tenyésztői és állattartási kérdésekkel foglalkozó részt is megtalálják az olvasók.” (dr. Heim Zoltán)

Leave Your Comment