Kun Páter a reverendás gyilkos

2019-04-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Budai-S. Balázs - Kun Páter a reverendás gyilkos

Letöltés Kun Páter a reverendás gyilkos könyvet pdf, epub és mobi

Kun Páter a reverendás gyilkos.pdf
Kun Páter a reverendás gyilkos.epub
Kun Páter a reverendás gyilkos.mobi


  • MPB Hungary Kft
  • Történelmi
  • 144 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786158025430
  • Cikkszám: 1048458
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kun Páter a reverendás gyilkos

Töltse le az ingyenes PDF Kun Páter a reverendás gyilkos fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kun Páter a reverendás gyilkos PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kun Páter a reverendás gyilkos (pdf, epub és mobi)

Kun Páter a reverendás gyilkos leírása

“Talán nincs a történelemben még egy ilyen elvetemült szadista gyilkos. (…) a törvények nem ismernek egyetlen egy olyan bűncselekményt sem, amelyet Páter Kun el ne követett volna. (…) még kéjgyilkosság sem hiányzik tetteiből. bűnlajstroma teljes mértékben kimeríti a háborús és népellenes bűncselekmények minden esetét.”
A Kun páter elleni korabeli nyomozás kapcsán keletkezett feljegyzés

1945 őszén ítélték halálra és végezték ki a nyilas korszak legszadistább háborús bűnösének tartott Kun András pátert, a reverendáján revolvert hordó szerzetes pártszolgálatost, aki a korabeli újságcikkek szerint Krisztus szent nevében tüzet vezényelve fokozta a rettegést Budapest üldözött és nem üldözött lakóinak körében.

Ez a könyv a hivatalosan dokumentált és a nem hivatalos visszaemlékezésekben is szereplő borzalmas cselekmények részleteinek ismertetésével eleveníti fel a mostanában vitás megítélésű nyilas szerzetes mára lassan homályba vesző bizonyított és bizonyítatlan bűntetteit és a modern kriminalisztika logikai szabályai szerinti objektív vizsgálatba kezd. A ma rendelkezésünkre álló közvetlen és közvetett bizonyítékok, levéltári anyagok, vallomások, visszaemlékezések, népbírósági peranyagának vizsgálatával, egyes bűncselekményei helyszínének bejárásával, az ostromlott Budapest hét köznapjainak és hangulatának felelevenítésével, objektív alapokon állva az eddigieknél alaposabban tárja fel a rettegett Kun páter három hónapos budapesti tevékenységét, bűncselekményeit, személyiségét, ámokfutása végének valós részleteit.
Eközben igyekszik helyére tenni a tények ismeretének hiányára, vagy azok megmásításának szándékára utaló, Kun páter személyét övező, manapság egyre gyakrabban megjelenő morális tévedéseket is…

Leave Your Comment