Köszönet a késésért

2019-06-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Thomas L. Friedman - Köszönet a késésért

Letöltés Köszönet a késésért könyvet pdf, epub és mobi

Köszönet a késésért.pdf
Köszönet a késésért.epub
Köszönet a késésért.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • Életmód
  • 640 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633047163
  • Cikkszám: 1067119
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Köszönet a késésért

Töltse le az ingyenes PDF Köszönet a késésért fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Köszönet a késésért PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Köszönet a késésért (pdf, epub és mobi)

Köszönet a késésért leírása

Mindnyájan érezzük: nagy dolgok történnek napjainkban. Érezzük ezt a munkahelyünkön. Érezzük, amikor a gyerekeinkkel beszélünk. Nem lehet nem észrevenni, amikor újságot olvasunk vagy híradót nézünk. Életünk annyi területen alakul át egyszerre, hogy beleszédülünk.

Thomas L. Friedman, a The New York Timespublicistája és az És mégis lapos a Földcímű bestseller szerzője szerintúgy tudunk boldogulni a 21. században, ha megértjük korunk legfontosabb erőtényezőinek egyidejű gyorsulási folyamatát. A Moore-törvény (technológia), a piac (globalizáció) és a természeti környezet romlása (éghajlatváltozás és a biológiai sokféleség csökkenése) öt kulcsfontosságú területet alakít át: a munkahelyeket, a politikát, a geopolitikát, az erkölcsi normákat és a közösségeket.Friedman feltárja a világunkat formáló folyamatokat, és elmagyarázza, miként hozhatjuk ki a legjobbat ezekből a változásokból, és azt is, hogyan tompíthatjuk a legrosszabb hatásokat.

A Köszönet a késésértjelenkori történelemkönyv, útmutató a gyorsulás korához. Friedman a védjegyévé vált életerővel, szellemességgel és optimizmussal megmutatja, hogyan lehetünk úrrá a korunkra jellemző sokféle egyidejű nyomáson – ehhez az kell, hogy lelassuljunk egy kicsit, és ne féljünk a késéstől sem, mert a felszabaduló időt a munka, a politika és a közösségek újragondolására fordíthatjuk.

 

„Az életben nincs mitől félni, csak mindent meg kell érteni. Most jött el az ideje annak, hogy többet értsünk, és így kevésbé féljünk.”

 

Thomas L. Friedman háromszoros Pulitzer-díjas újságíró, a The New York Timespublicistájaként a külügyekről, a globális kereskedelemről, a Közel-Keletről, a globalizációról és a környezeti kérdésekről ír. Számos bestseller, köztük az És mégis lapos a Föld– A XXI. század rövid története és a The Lexus and theOliveTree: UnderstandingGlobalization (A Lexus és az olajfa – A globalizáció megértése) szerzője. Számos dokumentumfilm-sorozat készítésében vett részt, köztük a National GeographicChannelnek forgatott Pusztuló jelen, vészes jövő  (Years of LivingDangerously) munkálataiban is.

Leave Your Comment