Köszem – a szultána I.

2019-05-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Demet Altinyeleklioglu - Köszem - a szultána I.

Letöltés Köszem – a szultána I. könyvet pdf, epub és mobi

Köszem – a szultána I..pdf
Köszem – a szultána I..epub
Köszem – a szultána I..mobi


  • Trívium kiadó
  • Regény
  • 349 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155334627
  • Cikkszám: 1053693
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Köszem – a szultána I.

Töltse le az ingyenes PDF Köszem – a szultána I. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Köszem – a szultána I. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Köszem – a szultána I. (pdf, epub és mobi)

Köszem – a szultána I. leírása

Egy gyönyörű, tizenhárom éves görög lány él Tinosz szigetén. A szép Najszáról festmény készül, és ez a remekmű eljut Isztambulba, a Topkapi Palotába. A Sors akarata az, hogy Ahmed, az új szultán meglássa, és azonnal beleszeressen a képen látható leányba. Najsza kénytelen búcsút venni az álmaitól, mert gyermekként elszakítják a családjától. A félelmetesen okos Szafije szultána parancsára a palotába hozzák. Ajándéknak szánják a szerelmes Ahmednek. 

Az új háremhölgy attól tartott, hogy soha nem lehet belőle több közönséges cselédnél, ám a szívében rejlő lázadó felkészült a harcra. Megfogadta, hogy királynőként fog uralkodni a birodalom felett. Isztambulban a pokolra számított, mégis a Paradicsomra bukkant.

Talpraesetten és embereket elbűvölő szépségére támaszkodva dacolt a cselszövések, az éjjel-nappal éber ellenségek, az árulás és a nesztelenül settenkedő halál ellen. Máhpejker Köszem szultána néven mindenkinél erősebb lett. 
Csakhogy miért éppen őt szolgálná hűségesen a birodalom, mely érdekében feláldozta a fiatalságát, a gyermekeit, a lelkiismeretét és a reményeit? 
Köszem nem adja fel a harcot. A szultánok helyett ő írja a történelmet. Nem véletlenül tartják Hürrem és Szafije méltó utódjának, az egyik legnagyobb női uralkodónak.

Az izgalmas könyv lapjain találkozhatunk a televízióból jól ismert sorozat hőseivel, az isztambuli udvar lenyűgöző alakjaival.
Demet Altnyelekliolu, a Hürrem, Szulejmán ágyasa; Hürrem, Szulejmán asszonya; Ibrahim és Hatidzse 1-2. című könyvek írónője ismét egy nagyszerű, magával ragadó regénnyel lepi meg a magyar olvasókat.

Leave Your Comment