Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD)

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Több rendező - Knight Rider - 1. évad / 2. doboz (4 DVD)

Letöltés Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD) könyvet pdf, epub és mobi

Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD).pdf
Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD).epub
Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD).mobi


  • Fibit Media Kft.
  • Krimi
  • 580 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5996051051076
  • Cikkszám: 1053046
  • Nyelv: magyar mono, angol m

A könyv részletei Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD)

Töltse le az ingyenes PDF Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD) (pdf, epub és mobi)

Knight Rider – 1. évad / 2. doboz (4 DVD) leírása

Egy fiatal, egyedülálló nyomozót életveszélyes fejlövés ér egy rajtaütés során. Mindenki úgy tudja, hogy a férfi a kórházban belehalt a sérülésbe, de a valóság az, hogy egy drága orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerül megmenteni az életét. Most új arccal és új személyazonossággal – Michael Knight-ként – egy különleges ügy szolgálatába állhat. Wilton Knight, egy haldokló milliárdos hisz abban, hogy egy ember is elég ahhoz, hogy megváltozzon a világ, ezért Michael-t felkéri, csatlakozzon az általa alapított titkos szervezethez, és segítsen rács mögé juttatni minél több bűnözőt.
Michael új társa nem más, mint egy minden tekintetben felturbózott sportkocsi, egy Pontiac Firebird TransAm, amely ellenálló, akár egy tank, gyors, akár egy sugárhajtású repülő, képes átugrani akadályokon, kétkeréken haladni szűk sikátorokban, és nem utolsósorban ultramodern fedélzeti számítógépének köszönhetően olyan mesterséges intelligenciával is rendelkezik, amelynek köszönhetően önálló személyiségként is megállja a helyét. “Ő” a Knight Industries Two Thousand, vagyis K.I.T.T., a szarkasztikus humorú, önálló döntésekre is képes beszélő járgány, aki Michael-lel kart-karba öltve, vagy inkább tengelyt-karba öltve megkeseríti a bűnözők életét!

Leave Your Comment