Kleopátra a Nílus lánya

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Colin Falconer - Kleopátra a Nílus lánya

Letöltés Kleopátra a Nílus lánya könyvet pdf, epub és mobi

Kleopátra a Nílus lánya.pdf
Kleopátra a Nílus lánya.epub
Kleopátra a Nílus lánya.mobi


A könyv részletei Kleopátra a Nílus lánya

Töltse le az ingyenes PDF Kleopátra a Nílus lánya fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kleopátra a Nílus lánya PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kleopátra a Nílus lánya (pdf, epub és mobi)

Kleopátra a Nílus lánya leírása

A ragyogóan intelligens, makacs természetű és páratlan szépségű VII. Kleopátra még fiatal lány volt, amikor megörökölte a világ leggazdagabb birodalmát, mely Alsó-Egyiptom perzselő sivatagaitól Alexandria híres könyvtárakban és kincstárakban gazdag, napfényes földközi-tengeri metropoloszáig terjedt.
Miután idegen seregek rohanják le városait, és saját testvérei összeesküvést szőnek elveszejtésére, az udvar intrikáinak és a rómaiak árulásának kitett ifjú királynő kénytelen elmenekülni és száműzetésben élni.
Hogy véget vessen balszerencséjének, arcátlanul viszonyt kezd az egyetlen férfival, aki szavatolhatja Egyiptom biztonságát. Ő Julius Caesar, a fortélyos politikus és harcedzett hadvezér, akinek a nők jelentik a gyengéjét. Szenvedélyes szerelem szövődik közöttük, mely megbotránkoztatja Rómát, Kleopátrát pedig a császári cselszövések és háborúk izgalmas, ám halálos világába taszítja.
Amikor a büszke királynőtől visszavonhatatlanul elpártol a szerencse, titokban egy utolsó, látványos manővert eszel ki, hogy megvédje a gyermekeit, a birodalmát és saját helyét az istenek panteonjában.

“Szinte magunk előtt látjuk a könyv jeleneteit, mintha színes, szélesvásznú történelmi szuperprodukciót néznénk a moziban.”
– The New York Times

“Ő a legteljesebb nő, ki valaha létezett, a legnőibb nő és a legkirálynőibb királynő.”
– Théophile Gautier

Leave Your Comment