Kivégzőosztag

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Hassel Sven - Kivégzőosztag

Letöltés Kivégzőosztag könyvet pdf, epub és mobi

Kivégzőosztag.pdf
Kivégzőosztag.epub
Kivégzőosztag.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 368 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9786155283079
  • Cikkszám: 1007223
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kivégzőosztag

Töltse le az ingyenes PDF Kivégzőosztag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kivégzőosztag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kivégzőosztag (pdf, epub és mobi)

Kivégzőosztag leírása

Sven Hassel 1917-ben született Dániában. Az 1929-es nagy gazdasági világválság idején Németországba emigrált, ahol önkéntesként beállt a hadseregbe. Innen Lengyelország lerohanása után (1939) dezertált, de elfogták és koncentrációs táborba küldték. A biztos halál elől az menekítette meg, hogy besorozták az Oroszországba induló büntetőezredbe, amellyel szinte az összes európai fronton megfordult – és megjárta a poklot. A háborús irodalom egyik legismertebb képviselője 2012-ben, 95 éves korában hunyt el.

1939-et írunk. Porta, Pici, Papa, Barcelona, Heide és a többiek a finn fronton vívnak elkeseredett háborút a szovjetekkel és a kíméletlen, fagyos időjárással. A kihívásoknak ezzel nincs vége: titkos küldetéssel bízzák meg Papát és csapatát, melynek során egy erdőnek álcázott, ellenséges tábort kell a levegőbe repíteniük. A jól ismert század számára a hadviselést tovább nehezíti az egyre fanatikusabb német vezetéstől és legfőbb büntető eszközüktől, a torgaui katonai börtöntől való félelem. A kivégzéseket végül testközelből tapasztalják meg… Sven Hassel éles hangú, morbid humorral tálalt regényével az életműkiadás a 12. kötethez érkezett.
Hassel eddig megjelent regényei: Kárhozottak Légiója, Lánctalpak, Gyalogoshadosztály, Bajtársak, Gestapo, Monte Cassino, Eltörölni Párizst!, SS-tábornok, Fagyhalál, Pokoljárás, Kivégzőosztag, Menetjegy a pokolba

Leave Your Comment