Kiút a depresszióból

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Sue Atkinson - Kiút a depresszióból

Letöltés Kiút a depresszióból könyvet pdf, epub és mobi

Kiút a depresszióból.pdf
Kiút a depresszióból.epub
Kiút a depresszióból.mobi


A könyv részletei Kiút a depresszióból

Töltse le az ingyenes PDF Kiút a depresszióból fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kiút a depresszióból PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kiút a depresszióból (pdf, epub és mobi)

Kiút a depresszióból leírása

Állandó lehangoltság, alvászavar, gyengeség, értéktelenségérzet, szétszórtság – felmérések szerint – a nők kilenc, a férfiak hat százaléka él át depressziót egy év során. Betegségük gyakran kezeletlen marad, pedig akár életveszélyessé is válhat.
Sue Atkinson, a könyv terapeuta szerzője, aki maga is megtapasztalta ezt az állapotot, mély együttérzéssel és gyakorlati tanácsokkal segíti a betegeket és hozzátartozóikat, hogy megértsék a hangulatzavarok mibenlétét és megtegyék a kivezető lépéseket.

Leave Your Comment