Kit szerettem? Mit szerettem?

2019-07-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Polcz Alaine - Kit szerettem? Mit szerettem?

Letöltés Kit szerettem? Mit szerettem? könyvet pdf, epub és mobi

Kit szerettem? Mit szerettem?.pdf
Kit szerettem? Mit szerettem?.epub
Kit szerettem? Mit szerettem?.mobi


  • Jelenkor Kiadó
  • Regény
  • 240 oldal
  • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789636765385
  • Cikkszám: 1013131
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kit szerettem? Mit szerettem?

Töltse le az ingyenes PDF Kit szerettem? Mit szerettem? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kit szerettem? Mit szerettem? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kit szerettem? Mit szerettem? (pdf, epub és mobi)

Kit szerettem? Mit szerettem? leírása

“A Kit siratok? Mit siratok? jelen ideje után szívszorító Polcz Alaine új könyvének címében a múlt idejű igealak, ami finom jelzése annak, hogy a folyamatos jelennel való azonosulás immár (csaknem észrevétlenül) emlékezéssé alakul. A folyamatos jelenben egyre nagyobb teret kap a múlt megidézése. Polcz Alaine mesél nekünk életéről. Könyve meghitt dialógus író és olvasó között. Olyan rejtelmekbe is beavat, amelyek ritkán tárulnak fel az irodalmi berkeken kívül élők számára. Polcz Alaine karnyújtásnyira visz a barátaihoz, például Weöres Sándorhoz és Károlyi Amyhoz, Nemes Nagy Ágneshez vagy Vajda Júliához. Pátosz nélkül szól az emberi találkozások katartikusan ünnepi és színes pillanatairól egy kietlen korszak szürke hétköznapjaiban. Visszatekint izgalmas élete meg-megcsillanó történéseire, megosztja velünk tapasztalatait találkozásokról, barátságról, ártatlan flörtről, bizakodásról, nélkülözésről, tunéziai utazásról.
Ismét tanulhatunk Polcz Alaine-től. Legújabb könyvében öregedni tanít csendes, konok szeretettel. Megmutatja, hogyan válik örömtelivé az idős kor, amely szerinte az  életnek éppoly értékes és természetes része, mint az ifjúság. A sorsunkban való tevékeny jelenléttel érdemeljük ki az öregség szelíd bölcsességét, ami kárpótol a múltba vesző ifjúságunkért.”

Leave Your Comment