Kismackó Mentőszolgálat

2019-03-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Janosch - Kismackó Mentőszolgálat

Letöltés Kismackó Mentőszolgálat könyvet pdf, epub és mobi

Kismackó Mentőszolgálat.pdf
Kismackó Mentőszolgálat.epub
Kismackó Mentőszolgálat.mobi


A könyv részletei Kismackó Mentőszolgálat

Töltse le az ingyenes PDF Kismackó Mentőszolgálat fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kismackó Mentőszolgálat PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kismackó Mentőszolgálat (pdf, epub és mobi)

Kismackó Mentőszolgálat leírása

Kismackó és Kistigris igaz barátok. Kényelmes házban laknak a folyóparton. Egy nap azonban Kistigris megbetegszik. Sebaj, Kismackó nyomban ott terem, és mindent megtesz, hogy barátja újból talpra álljon. Kistigrist népes kísérettel az állatkórházba szállítják, és Csurgabéka doktor alaposan kivizsgálja. A csíkjaival nem stimmel valami. Semmi vész, jön már a segítség!
Janosch meséi és rajzai mára legendássá váltak. Közel 300 mesekönyve eddig több mint 12 millió példányban kelt el. A Kismackó Mentőszolgálat elolvasása után egy gyerek sem fog többé rettegni a betegségektói és a kórházi kezeléstől.

Leave Your Comment