Kísértetvadászok jeges nyomon

2019-04-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Cornelia Funke - Kísértetvadászok jeges nyomon

Letöltés Kísértetvadászok jeges nyomon könyvet pdf, epub és mobi

Kísértetvadászok jeges nyomon.pdf
Kísértetvadászok jeges nyomon.epub
Kísértetvadászok jeges nyomon.mobi


A könyv részletei Kísértetvadászok jeges nyomon

Töltse le az ingyenes PDF Kísértetvadászok jeges nyomon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kísértetvadászok jeges nyomon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kísértetvadászok jeges nyomon (pdf, epub és mobi)

Kísértetvadászok jeges nyomon leírása

Lúdbőr-veszély!
Tomi a pincébe lépve egy valódi kísértetbe botlik! Zöld szemű és ragacsos és velőtrázó a sikolya. Tomi a tapasztalt kísértetvadász, Lebbencs Hedvig segítségét kéri. Hugó, a kísértet azonban a legkevésbé sem veszélyes, cserébe ő maga is jó nagy pácban van: egy HUK (Határozottan Undorító Kísértet) megkaparintotta az otthonát. Hol kísértsen így Hugó? Tomi, Hedvig és Hugó elhatározzák, hogy együtt elűzik a HUK-ot ami egy igazán veszélyes és fagyos vállalkozásnak ígérkezik!

Cornelia Funke a német nyelvű gyerek- és ifjúsági irodalom egyik legismertebb, legkedveltebb szerzőjének számít. Gyerekregényei több tízmillió példányban fogynak szerte a világon.

Leave Your Comment