Kisdarázs

2019-07-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Viviane Villamont - Kisdarázs

Letöltés Kisdarázs könyvet pdf, epub és mobi

Kisdarázs.pdf
Kisdarázs.epub
Kisdarázs.mobi


A könyv részletei Kisdarázs

Töltse le az ingyenes PDF Kisdarázs fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kisdarázs PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kisdarázs (pdf, epub és mobi)

Kisdarázs leírása

Miután elolvastam Viviane Villamont e könyvét, utánanéztem az interneten, mit illik tudni róla. Ért néhány kisebb-nagyobb meglepetés. Ilyen volt például, hogy a világ számos nyelvén kiadták, és mindenütt villámgyorsan bestseller lett belőle, továbbá hogy egy bizonyos Joska Pilissy francia filmet rendezett belőle.
Még inkább ámultam azonban, amikor egy irodalomértő ember nyilatkozatában azt olvastam, hogy “lektűr”. Nem fitymálólag mondta, de azért elkerekedett a szemem: valóban olvasmányos, fordulatos, megható, mulatságos – de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ne a legértékesebb szépirodalom volna.
A Kisdarázs becenévre hallgató kislány egy vidám, bohém apa és egy hisztérikus, semmirekellő anya lánya. Utóbbi otthagyja a férjét meg a kislányt, akit aztán még egy börtönszerű, kolostori iskolába is bead, majd éveken át minden módon akadályozza, hogy férje elváljon tőle, és magához vegye gyermeküket. Ez így elég komoly história volna, csakhogy Kisdarázs okos, vagány, talpraesett és jó humorú gyerek, ami bőven elég, hogy a külső szemlélő (olvasó) ne egy Légy jó mindhalálig-szerű rémálomban találja magát.
Aki e könyvet először a kezembe adta, azt is elárulta, hogy évente előveszi, pityereg rajta egy kicsit – de aztán a következő évben megint elolvassa…” (Kőrös László)

Leave Your Comment