Kis kukta

2019-07-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Kis kukta

Letöltés Kis kukta könyvet pdf, epub és mobi

Kis kukta.pdf
Kis kukta.epub
Kis kukta.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gasztronómia
  • 48 oldal
  • Kötés: doboz
  • ISBN: 9789632978642
  • Cikkszám: 1020192
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kis kukta

Töltse le az ingyenes PDF Kis kukta fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kis kukta PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kis kukta (pdf, epub és mobi)

Kis kukta leírása

A doboz tartalma:
– Főzni jó móka: 48 oldalas szakácskönyv, színes fázisfotókkal, praktikus spirálkötésben, hogy a könyv ne csukódjon be munka közben.
– Kis kukta kötény: hogy a ruhád tiszta maradjon, és mindenkinek világos legyen, hogy ki a főnök a konyhában.
– Kis kukta sapka: a hagyományos séfsapka nélkül nem érdemes hozzálátni a munkához.
– Szilikonfejes spatula: ez a nagyszerű eszköz olyan rugalmas, mint a hagyományos gumispatula, viszont hőálló, így a gyerekek is bátran használhatják.

Enni jó. Főzni öröm. A szakácskönyv ételeit elkészíteni gyerekjáték. A Kis kukta csomag segítségével rövid idő alatt mesterszakáccsá válhatsz!
Készen állsz egy kis főzőcskére? Ha igen, tedd a fejedre a séfsapkát, lapozd fel a dobozban lévő fantasztikus szakácskönyvet, és irány a konyha!
A megfelelő eszközökkel könnyű ízletes főételeket és mennyei desszerteket készíteni. A készlet tartalmaz 1 fantasztikus szakácskönyvet, 1 kötényt, 1 séfsapkát és 1 spatulát… vagyis mindent, amire a munka elkezdéséhez szükséged lehet. A szakácskönyvben 23 ínycsiklandó receptet találsz. A lépésről lépésre követhető leírások és a fantasztikus fotók segítségével percek alatt elkészítheted a kiválasztott ételt.

Ropogós müzli, házi hamburger, sajtos húsgolyók, almás muffin, banánturmix – csak néhány a könyvben szereplő finomságok közül. A szakácskönyv felépítése:

– Fotókkal illusztrált receptleírások lépésről lépésre.
– Képek a szükséges felszerelésről és eszközökről.
– Hasznos tippek, hogy az étel még változatosabb legyen.
– Információk a tápértékről, az adagokról, az előkészítési és sütési időről.

Leave Your Comment