Királyok királynője

2019-06-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Maria Dahvana - Királyok királynője

Letöltés Királyok királynője könyvet pdf, epub és mobi

Királyok királynője.pdf
Királyok királynője.epub
Királyok királynője.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Paranormal
  • 456 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636895907
  • Cikkszám: 1020840
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Királyok királynője

Töltse le az ingyenes PDF Királyok királynője fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Királyok királynője PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Királyok királynője (pdf, epub és mobi)

Királyok királynője leírása

I. e. 30-at írunk. Octavianus császár légiói Alexandria kapui előtt állnak. Egy hírnök értesíti Kleopátra királynőt, hogy szerelme, Marcus Antonius önkezével véget vetett életének. A birodalmát kétségbeesetten menteni, szerelmét pedig feltámasztani igyekvő Kleopátra az istenekhez fordul segítségért. Környezetének intéseit figyelmen kívül hagyva megidézi Szahmetet, a halál és a pusztítás istennőjét, akivel végzetes egyezségre jut. Az ezután következő eseményeket még a leghíresebb egyiptomi bölcsek se láthatták előre…

Antonius lelkéért cserébe Szahmet magát Kleopátrát követeli. A megszállottá váló egyiptomi királynő mitikus vámpírrá, halhatatlan, különböző alakokat öltő, emberfeletti erővel rendelkező, hol kegyetlen, hol ellenállhatatlan csábító szörnyeteggé változik. A maradék emberségéért harcoló leopátra visszaűzi Octavianust Rómába. Bosszúra vágyik, gyermekei után epedezik… és emberi vér után sóvárog.

Boszorkányokkal, szörnyetegekkel, istenekkel és hírneves harcosokkal háborúzik. Kleopátra utazása a fáraók sírjától a császári Róma amfiteátrumain keresztül az ősi alvilágig tart, ahol újra találkozik szerelmével, ahol az ember és a ragadozó szörnyeteg közötti harc dönti el a világ sorsát.

Leave Your Comment