Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai

2019-04-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Dennis Friedman - Királyok és kurtizánok - Az angol uralkodók ágyasai

Letöltés Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai könyvet pdf, epub és mobi

Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai.pdf
Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai.epub
Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Életrajz
  • 222 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789639526631
  • Cikkszám: 1005484
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:
  • Sorozat: Királyi házak

A könyv részletei Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai

Töltse le az ingyenes PDF Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai (pdf, epub és mobi)

Királyok és kurtizánok – Az angol uralkodók ágyasai leírása

A palotahölgyek nem mindig hölgyek voltak, valójában néha férfiak, de bárki volt is az, aki megosztotta ágyát a brit uralkodóval vagy annak örökösével, gyakran megváltoztatta a történelem menetét.

A szexuális hűtlenség végigkíséri a brit monarchia öt évszázadát a Tudoroktól a mai napig. A könyvből megismerjük a gyilkos VIII. Henrik számos viszonyát, II. Jakab érdeklődését a fiús lányok iránt és IV. Vilmost, aki a tengerészetnél szolgálva éppolyan gyönyörűséget talált a nőkben, mint abban, ha matróztársait megkorbácsolják. A Királyok és kurtizánok c. könyv a szeretők és ágyasok szerepét írja le a brit királyi udvarban. Szó esik a pénzért vásárolt szexről is, amely, mivel könnyen megszerezhető volt, minden bizonnyal megóvta a házasság szűzies szentségét a mai, kevésbé szent kapcsolatok előtti időkben. A könyvből kiderül, hogyan vetett árnyékot a szex iránti megszállottság a 20. századra, VII. Edward 1901-es trónralépésétől egészen az ő és szeretője, Mrs. Alice Keppel dédunokáig, Károly walesi hercegig és Camilla Parker Bowlesig.

Leave Your Comment