Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Szoó Judit - Kilófaló alapszakácskönyv - Az Orgona kúria titka

Letöltés Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka könyvet pdf, epub és mobi

Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka.pdf
Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka.epub
Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka.mobi


  • magánkiadás
  • Gasztronómia
  • 112 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789631200669
  • Cikkszám: 1031354
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka

Töltse le az ingyenes PDF Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka (pdf, epub és mobi)

Kilófaló alapszakácskönyv – Az Orgona kúria titka leírása

Jelen kötetemet nemcsak a tinédzsereknek ajánlom, hanem azoknak a fiatal vagy akár örökifjú felnőtteknek is, akik most ismerkednek a főzés alapjaival. Lépésről-lépésre elsajátíthatják a magyar konyha legismertebb, alapvető fogásainak egészséges elkészítési módját, megosztom velük számos sütés nélküli, vagyis nagyon gyorsan elővarázsolható, és rendkívül finom sütemény, édesség receptjét is.

Ez tehát nem pusztán egy fiataloknak szóló szakácskönyv, hanem életkortól függetlenül Kilófaló alapkönyvnek is szánom mindazok számára, akikben megszületett az elhatározás a sütés – főzés tudományának elsajátítására és ezt már rögtön egészséges módon szeretnék tenni.

És ahogy egy Szoó Judit könyvtől elvárható, ez sem egy száraz, személytelen szakácskönyv: rövidebb receptismertetők helyett ezúttal egy életrajzi elemeket is tartalmazó novellával igyekszem olvasásra csábítani, és az internetezés világától kicsit elvonni a tizenéveseket és a csodákban még hinni akaró felnőtteket.

Egészséges és finom ételeket, és nagyon jó egészséget kívánok!

Szoó Judit

Leave Your Comment