Kilenc E-KÖNYV

2019-06-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Hidasi Judit - Kilenc E-KÖNYV

Letöltés Kilenc E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Kilenc E-KÖNYV.pdf
Kilenc E-KÖNYV.epub
Kilenc E-KÖNYV.mobi


  • Regény
  • 304 oldal
  • eISBN: 9789634066293
  • Cikkszám: 1063277
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kilenc E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Kilenc E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kilenc E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kilenc E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Kilenc E-KÖNYV leírása

Kilenc név egy listán.
Kilenc színészé, akiknek az aláírására szükség van egy színdarab bemutatásához.
A feladat: megtalálni ezt a kilenc embert és rábeszélni őket, hogy írják alá a szerződést. Erre kap Pircsi két hetet megbízójától, a híres és titokzatos rendezőtől, Dénestől, aki nem sokat árul el a darabról, de annyit igen, hogy Kovács Vera írta.
Pircsi épp ráér, munkája nincs, a barátja Afrikában, naná, hogy elvállalja a lehetetlent. Véletlen segítsége is akad, mindjárt kettő: Lulu, az állásából épp elbocsátott, kicsit lökött barátnő, és Attila, a váratlanul előkerült volt barát.

Leave Your Comment