Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1.

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Danielle Girard - Kihantolt múlt - Dr. Schwartzman 1.

Letöltés Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1. könyvet pdf, epub és mobi

Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1..pdf
Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1..epub
Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1..mobi


A könyv részletei Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1.

Töltse le az ingyenes PDF Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1. (pdf, epub és mobi)

Kihantolt múlt – Dr. Schwartzman 1. leírása

Dr. Annabelle Schwartzman végre megtalálta a helyét. A San Franciscó-i Rendőrkapitányság halottkémjeként együtt dolgozik Hal Harris nyomozóval, és kideríti azt, amit a halottak már képtelenek elmondani az utolsó pillanataikról. A munkája célt ad az életének – és egyúttal menedéket is jelent számára a zsarnokoskodó férje mellett töltött korábbi élete elől. Bár már hét éve kiszabadult a rosszul sikerült házasságból, fél szemmel még mindig azt figyeli, követi-e valaki.

Schwartzman legújabb esete igencsak aggasztó: az áldozat kísértetiesen hasonlít rá. Ráadásul egy döbbenetes bizonyíték azt sugallja, hogy a gyilkos még egyáltalán nem végzett – és hogy Schwartzman élete veszélyben foroghat.

 

A díjnyertes Danielle Girard vérfagyasztó thrillerében egy doktornő szembenéz a legrosszabb rémálmával, hogy elkapjon egy gyilkost.

Leave Your Comment