Kézműves ötletek kicsiknek

2019-06-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Gara Mari - Kézműves ötletek kicsiknek

Letöltés Kézműves ötletek kicsiknek könyvet pdf, epub és mobi

Kézműves ötletek kicsiknek.pdf
Kézműves ötletek kicsiknek.epub
Kézműves ötletek kicsiknek.mobi


A könyv részletei Kézműves ötletek kicsiknek

Töltse le az ingyenes PDF Kézműves ötletek kicsiknek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kézműves ötletek kicsiknek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kézműves ötletek kicsiknek (pdf, epub és mobi)

Kézműves ötletek kicsiknek leírása

Szünet van az oviban, suliban? Beteg lett a gyerek? Talán kisiskolásként már élvezne egy kreatív táborban eltöltött hetet? Megannyi olyan helyzet, amikor elő kell vennünk minden tudományunkat ahhoz, hogy a nagyovis és kisiskolás gyerekeket lefoglaljuk. 
Ez a könyv ahhoz ad ötleteket, hogyan töltsük el az időt a kisebb gyerekekkel olyan kreatív munkával, amely fejleszti kézügyességüket, fantáziájukat, és azonnali sikerélményt is nyújt, ám nem csak nekik szerez örömet, hiszen az elkészült alkotásokat odaajándékozhatják szüleiknek, nagyszüleiknek, barátaiknak. 
A kötetben szereplő tárgyak az útmutatás alapján könnyedén elkészíthetők, sőt a gyerekek olyan ügyesek, hogy csodálatos fantáziájukkal át is alakítják azokat saját ízlésük szerint. 

A tartalomból:

Anyagok és eszközök 

Kézműves ötletek 
Tészta napraforgó és kígyó 
Gólya és hal 
Pulyka 
Bohóc és angyal 
,,Mignon” spatula, hernyó és méhecske 
Karperecek WC-papír-gurigákból 
Spatuladoboz 
Spatulás filcvirágok 
Pillangók és báli ruha 
Katica és majom 
Cseresznyefa 
Virágcsokor tojástartóból 
Képkeret és madárijesztő

Leave Your Comment