Kezdők dán nyelvkönyve + CD

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Helen Davies - Kezdők dán nyelvkönyve + CD

Letöltés Kezdők dán nyelvkönyve + CD könyvet pdf, epub és mobi

Kezdők dán nyelvkönyve + CD.pdf
Kezdők dán nyelvkönyve + CD.epub
Kezdők dán nyelvkönyve + CD.mobi


A könyv részletei Kezdők dán nyelvkönyve + CD

Töltse le az ingyenes PDF Kezdők dán nyelvkönyve + CD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kezdők dán nyelvkönyve + CD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kezdők dán nyelvkönyve + CD (pdf, epub és mobi)

Kezdők dán nyelvkönyve + CD leírása

A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló és magyar-dán szójegyzék található, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek.

A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Andreas Helqvist és Lázár Balázs.

Leave Your Comment