Két vén bolond otthonra talál

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Victoria Twead - Két vén bolond otthonra talál

Letöltés Két vén bolond otthonra talál könyvet pdf, epub és mobi

Két vén bolond otthonra talál.pdf
Két vén bolond otthonra talál.epub
Két vén bolond otthonra talál.mobi


A könyv részletei Két vén bolond otthonra talál

Töltse le az ingyenes PDF Két vén bolond otthonra talál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Két vén bolond otthonra talál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Két vén bolond otthonra talál (pdf, epub és mobi)

Két vén bolond otthonra talál leírása

Ha Joe-nak és Vickynek fogalma lett volna arról, milyen lesz ténylegesen áttelepülni az Alpujarra-hegység lankái közé ékelődött apró falucskába, talán kétszer is megfontolják…

Nem tudták, mekkora kultúrsokk vár rájuk. Amiképpen azt sem, hogy kelletlenül ugyan, de elkezdenek csirkéket tartani, és nekik lesz Spanyolországban a legveszedelmesebb kiskakasuk. Mit sem sejtettek arról, hogy elnyerik egy nyolcvanöt éves “füvező” cicababa barátságát, és épp egy öszvér siet majd a megmentésükre. Az életük soha nem unalmas, mióta belefogtak az “ötéves tervbe”.
Az öt év letelte után dönteniük kell: maradnak Andalúziában, vagy visszatérnek a viszonylag épelméjű Angliába?
Vicky és Joe történetében minden megtalálható: fesztelen jókedv, állatok, bizarr szereplők, fantasztikus receptek és napfény.

Leave Your Comment