Kérdem én

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Jostein Gaarder - Kérdem én

Letöltés Kérdem én könyvet pdf, epub és mobi

Kérdem én.pdf
Kérdem én.epub
Kérdem én.mobi


A könyv részletei Kérdem én

Töltse le az ingyenes PDF Kérdem én fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kérdem én PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kérdem én (pdf, epub és mobi)

Kérdem én leírása

Honnan ered a világ? Tudhatja-e bárki, hogy én mit gondolok? Mi az idő? Léteznek-e angyalok? A világhírű norvég szerző ezúttal a gyerekeket bátorítja arra, hogy e képeskönyv főszereplőjével, egy kisfiúval együtt elmélkedjenek az életről. A rövid kérdések Akin Düzakin gyönyörűen sejtelmes rajzaival inspirálják már akár a 3 éveseket is arra, hogy kis filozófusokként megtalálják a saját pillanatnyi válaszukat. 
A könyv nem csak gyerekeknek szól, hiszen felnőttként ugyanolyan izgalmas egy-egy pillanatra megállni, és azt mondani: KÉRDEM ÉN…

Leave Your Comment