KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Robin Kerrod - KÉPES VILÁGEGYETEM - ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ

Letöltés KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ könyvet pdf, epub és mobi

KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ.pdf
KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ.epub
KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Tudományos könyvek
  • 192 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639635296
  • Cikkszám: 1025224
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ

Töltse le az ingyenes PDF KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ (pdf, epub és mobi)

KÉPES VILÁGEGYETEM – ÚTIKALAUZ A MINDENSÉG MEGÉRTÉSÉHEZ leírása

Ez a különleges könyv új nézőpontból vizsgálja varázslatos Világegyetemünket. A legnagyobb földi csillagvizsgálók és a Föld körül keringő obszervatóriumok, például a Hubble-űrtávcső legszebb csillagászati felvételeinek közreadásával és részletes elemzésével segít az olvasónak felfogni a mindenség jelenségeit.
Ezeket a látványos felvételeket nagy körültekintéssel válogattuk ki, és olyan sorrendben mutatjuk be őket, hogy a legszemléletesebben mondják el a Világegyetem történetét. Bemutatjuk a csillagok sorsát a születésüktől a haláltusájukig, a csillaghalmazok és a galaxisok örök szépségét éppúgy, mint a pulzárok és a kvazárok titkait.
Azért, hogy a bemutatott objektumokat el tudjuk helyezni az égen, mindegyik mellé kis keresőtérképet is tettünk, amely az égbolton és az adott csillagképen belüli helyzetét mutatja meg.
Robin Kerrod a csillagászat és a világűr szakértője. A közelmúltban magyarul is megjelent, népszerű könyve a Hubble: Ablak a Világegyetemre. A Brit Csillagászati Társaság tagjaként Robin Kerrod rendszeresen ellátogat a világ legnagyobb csillagvizsgálóiba és űrközpontjaiba, megfigyeli a fogyatkozásokat és az üstökösöket, vagy egyszerűen csak gyönyörködik a csillagos ég szépségében- a legnagyobb előszeretettel Ausztráliából, ahol a legmegragadóbb a csillagos ég. Nagy – Britanniában él, nem messze a legősibb csillagvizsgálótól, a Stonehenge-től.

Leave Your Comment