Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Matiscsák Zsuzsanna - Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből - Város és vidék

Letöltés Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék könyvet pdf, epub és mobi

Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék.pdf
Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék.epub
Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék.mobi


  • Maxim Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 180 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789632614083
  • Cikkszám: 1026189
  • Nyelv: angol – magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék

Töltse le az ingyenes PDF Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék (pdf, epub és mobi)

Képes szókártyák gyerekeknek angol nyelvből – Város és vidék leírása

A játék szerves része a gyerekek mindennapjainak, nemcsak szórakozás, hanem a tanulás, a tapasztalás egyik fajtája is. Miért ne lehetne a szótanulás is a játék része?
A kezdő nyelvtanulóknak készült képes szókártyák ehhez nyújtanak kiváló lehetőséget, segítségükkel a gyerekek játszva ismerhetik fel és tanulhatják meg a legfontosabb idegen nyelvi szavakat kezdő (A1) szinten.
A 6-12 éveseknek készült 180 db kártya színes képei segítik a szavak megjegyzését, gyakori használatukkal a gyerekek elsajátíthatják a nyelv alapjait, vagy megerősíthetik, bővíthetik nyelvtudásukat. A diák minden esetben használni tudja a szókártyákat, bármelyik tankönyvből is kezd angolul tanulni. A mellékelt használati útmutató ötleteket ad a játékos tanuláshoz.
Az Én és a családom, az Irány az iskola! és a Város és vidék című kártyacsomagok összesen 16 témában, 180-180-180 kártyával nyújtanak játékos szótanulási lehetőséget.

Leave Your Comment