Kémnők

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Laurent Vachaud - Kémnők

Letöltés Kémnők könyvet pdf, epub és mobi

Kémnők.pdf
Kémnők.epub
Kémnők.mobi


 • Geopen Kiadó
 • Regény
 • 224 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789639765689
 • Cikkszám: 1023841
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei Kémnők

  Töltse le az ingyenes PDF Kémnők fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kémnők PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Kémnők (pdf, epub és mobi)

  Kémnők leírása

  A könyvből készült filmet Spohie Marceau főszereplésével láthatják a mozikban!A második világháború sűrűjében vagyunk. A fiatal nő, Louise Desfontaines már jó ideje harcol a francia ellenállás, a rèsistance soraiban.

  Történetünk kezdetén ki kell szabadítania egy angol tisztet akit a normandiai partraszállás elő‘készítésének akciója során kaptak el a németek. A férfi a kínzások ellenére sem vallott még de félő‘ hogy ez már csak idő‘ kérdése: Louise-nak sietnie kell. Igazi kis kommandót szervez a feladat végrehajtására mégpedig csupa fiatal nő‘bő‘l. Suzy a kabarétáncosnő‘ a férfiak elcsábításában jeleskedik Gaélle a vegyészmérnök a robbanószerek specialistája. Jeanne-t a hajdani prostituáltat szinte a kivégzésérő‘l hozza el Louise éppen azért mert ő‘ aztán nem riad vissza a gyilkosságtól. A nő‘k titokban Normandiába repülnek ahol egy Maria fedő‘nevű olasz ügynök fogadja ő‘ket. Vele együtt öttagúvá bő‘vül a nő‘i különítmény s megkezdő‘dik a titkos élethalálharc a küldetés teljesítéséért. Buktatókkal váratlan helyzetekkel tragédiákkal szerelmekkel és szinte elképzelhetetlen hő‘siességgel.

  A cselekményt igaz történet ihlette és az is közismert hogy a francia ellenállásban számtalan nő‘ harcolt legalább olyan elszántsággal és rátermettséggel mint a férfiak. A letehetetlenül és szívszorítóan izgalmas regény egyúttal igazságot is szolgáltat európai közelmúltunk elfeledett háborús hő‘snő‘inek akik szemrebbenés nélkül kockáztatták és ha kellett feláldozták életüket a hazájukért.

  A Kémnő‘k filmvászonra is került olyan francia sztárok fő‘szereplésével mint Sophie Marceau.

Leave Your Comment