Keep Calm & Nyomás London

2019-05-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Szaniszló Ági - Keep Calm & Nyomás London

Letöltés Keep Calm & Nyomás London könyvet pdf, epub és mobi

Keep Calm & Nyomás London.pdf
Keep Calm & Nyomás London.epub
Keep Calm & Nyomás London.mobi


  • Figyelem Kiadó
  • Életmód
  • 208 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155596582
  • Cikkszám: 1048020
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Keep Calm & Nyomás London

Töltse le az ingyenes PDF Keep Calm & Nyomás London fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Keep Calm & Nyomás London PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Keep Calm & Nyomás London (pdf, epub és mobi)

Keep Calm & Nyomás London leírása

Londonba költöznél?

London a második legnagyobb magyar város, tartja mostanában a közkeletű mondás. Rengetegen indulnak útnak, és mindenki egy segítő társra vágyik. Ez a könyv segítségedre lehet már indulás előtt is, és akkor is, amikor elkezded az új életedet.

Hogyan találjunk szállást Londonban, és mire vigyázzunk? Hogyan kell angol önéletrajzot írni, és hol érdemes állást keresni? Milyen feltételei vannak a brit állampolgárságnak? Hogyan lehet céget alapítani Angliában? És általában milyen is az élet Londonban bevándorlóként, és mire kell figyelni?

Szaniszló Ági több mint 10 éve költözött Anglia fővárosába, hogy kipróbálja magát angol nyelvterületen is. Azóta sok minden történt vele, de végre igazi londoninak mondhatja magát, aki szép karriert futott be. Könyvében azoknak próbál segíteni, akiknek már csak egy utolsó ösztönző szó hiányzik, hogy belevágjanak életük legizgalmasabb kalandjába, de azoknak is szól, akik már belevágtak, de kicsit elakadtak és kell egy kis segítség, vagy egy történet, amelyből láthatja, hogy másnak is vannak és voltak nehézségei, de túl lehet rajtuk lépni, és igenis sikeresek tudnak lenni a magyarok külföldön is.

Ha ezt magaddal viszed, sikerrel járhatsz.

Leave Your Comment