Kardio harcosoknak

2019-04-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Martin Rooney - Kardio harcosoknak

Letöltés Kardio harcosoknak könyvet pdf, epub és mobi

Kardio harcosoknak.pdf
Kardio harcosoknak.epub
Kardio harcosoknak.mobi


A könyv részletei Kardio harcosoknak

Töltse le az ingyenes PDF Kardio harcosoknak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kardio harcosoknak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kardio harcosoknak (pdf, epub és mobi)

Kardio harcosoknak leírása

Radikális fogyás és izomtömeg-növelés 12 hét alatt!

Ki akarsz lépni a fitnesztermek mesterkélt világából? Divattrendek követése helyett egy természetesebb és egészségesebb életforma a célod? A külsőségeknél fontosabbnak tartod a kirobbanó erőt, a masszív állóképességet és a remek közérzetet? Hozd ki magadból a benned szunnyadó harcost!

A világszerte elismert edzésszakértő, Martin Rooney azért dolgozta ki a Harcosok Kardioedzése rendszerét, hogy bárki élvonalbeli sportolóvá válhasson. Módszere segítségével olyan elképesztő hatékonysággal égetheted a zsírt és építhetsz izmot, amiről korábban álmodni sem mertél – ráadásul úgy, hogy tested a legembertpróbálóbb helyzetekben is a téged fog szolgálni!

– 12 hetes, komplett táplálkozási és edzésrendszer

– Több száz metabolikus gyakorlat

– Több tucat izgalmas edzésprogram, köztük hurrikánok, komplexek, saját testsúlyos és erősítő köredzések

– Hatásos bemelegítések és prehab technikák a sérülések megelőzésére

– John Berardi táplálkozási szakértő által kidolgozott táplálkozási program, amely a Warrior-20 fogyást támogató és izomnövekedést elősegítő étrendjén alapul

– A kardiovaszkuláris edzettséget és edzéstechnikákat megalapozó kutatások legújabb, megdöbbentő eredményei

MARTIN ROONEY nemzetközileg elismert hacművészeti és edzésszakértő, a Parisi Speed School atlétaképző edzésstratégiai tanácsadója. Különböző programjaiban több mint félmillió sportoló vett részt, emellett több száz sportolót készített fel az UFC, az NFL, az NBA, az MLB, a WNBA és az egyetemi divízió I-es küzdelmekre, illetve az olimpiai játékokra.

Leave Your Comment