Kapd elő – Portugál

2019-07-03   |   by admin

A könyv tartalma:

LOTTINGE KLAUS VON - Kapd elő - Portugál

Letöltés Kapd elő – Portugál könyvet pdf, epub és mobi

Kapd elő – Portugál.pdf
Kapd elő – Portugál.epub
Kapd elő – Portugál.mobi


A könyv részletei Kapd elő – Portugál

Töltse le az ingyenes PDF Kapd elő – Portugál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kapd elő – Portugál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kapd elő – Portugál (pdf, epub és mobi)

Kapd elő – Portugál leírása

Megeshet, hogy álmai városa Lisszabon és hamarosan felkeresi e csodálatos helyet ?!
Ha munkája vagy személyes kapcsolatai, tervei szükségessé teszik az Ön számára a portugál nyelv alapjainak ismeretét, íme egy könyvecske, mely elindítja Önt az alapok megismerésében és alkalmazásában. Ez a kiadvány ugyanis nem csupán egy rendszerezés, hanem egy útmutatás, mely kommunikációra ösztönzi Önt.
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél portugálul. Ha valakivel anyanyelvén kommunikálunk, mindig elismerést váltunk ki.
Ebben a zsebkönyvben nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és a portugálul beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? Nemcsak nyelvtani rendszerezést talál, de segítséget a helyes kiejtés elsajátításához is. Nem kell tehát külön anyagokban keresgélnie, könyvecskénk jóvoltából nagyon sok hasznos ismeretre tehet szert.
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz.
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg a portugál ajkúak szokásainak, életvitelének számbavételéről sem. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként laza, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön sem lesz túl sablonos egy-egy barátibb összejövetelen. Az Assimil által ugyanis elsajátíthatja a legkülönbözőbb élethelyzetek legmegfelelőbb társalgási stílusát. Ha akar, lehet tehát modoros, de lehet akár poénos is.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (vásárlás, szállásfoglalás, étterem, tömegközlekedés, kölcsönzés, család), melybe útja során belecsöppenhet.
Vágjon bele!

Leave Your Comment