Kapd elő – Francia

2019-04-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Gabriele Kalmbach  - Kapd elő - Francia

Letöltés Kapd elő – Francia könyvet pdf, epub és mobi

Kapd elő – Francia.pdf
Kapd elő – Francia.epub
Kapd elő – Francia.mobi


A könyv részletei Kapd elő – Francia

Töltse le az ingyenes PDF Kapd elő – Francia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kapd elő – Francia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kapd elő – Francia (pdf, epub és mobi)

Kapd elő – Francia leírása

Megeshet, hogy álmai városa Párizs és hamarosan felkeresi e csodálatos helyet ?!
Ha munkája vagy személyes kapcsolatai, tervei szükségessé teszik az Ön számára a francia nyelv alapjainak ismeretét, íme egy könyvecske, mely elindítja Önt az alapok megismerésében és alkalmazásában. Ez a kiadvány ugyanis nem csupán egy rendszerezés, hanem egy útmutatás, mely kommunikációra ösztönzi Önt.
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél franciául.
Nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és a franciául beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? Nemcsak nyelvtani rendszerezést talál, de nagyon sok fonetikus átírást is a helyes kiejtés elsajátításához. Nem kell tehát külön anyagokban keresgélnie, könyvecskénk jóvoltából nagyon sok hasznos ismeretre tehet szert.
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz.
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg a francia ajkúak szokásainak számbavételéről sem. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként laza, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön sem lesz túl sablonos egy-egy barátibb összejövetelen, még az argót is megismerheti. Az Assimil által ugyanis megismerkedhet a legkülönbözőbb élethelyzetek legmegfelelőbb társalgási stílusával. Ha akar, lehet tehát modoros, de lehet akár poénos is.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (vásárlás, szállásfoglalás, étterem, orvos, rendőrség, szerelem), melybe útja során belecsöppenhet. A könyv végi francia-magyar, magyar-francia szószedet pedig megkönnyíti a szavak kikeresését.
Vágjon bele!

Leave Your Comment