Kádár élt… 4. – 100 éves lenne

2019-05-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Berecz János - Kádár élt... 4. - 100 éves lenne

Letöltés Kádár élt… 4. – 100 éves lenne könyvet pdf, epub és mobi

Kádár élt… 4. – 100 éves lenne.pdf
Kádár élt… 4. – 100 éves lenne.epub
Kádár élt… 4. – 100 éves lenne.mobi


A könyv részletei Kádár élt… 4. – 100 éves lenne

Töltse le az ingyenes PDF Kádár élt… 4. – 100 éves lenne fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kádár élt… 4. – 100 éves lenne PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kádár élt… 4. – 100 éves lenne (pdf, epub és mobi)

Kádár élt… 4. – 100 éves lenne leírása

„Kádár János 1912. Május 26-án született. Az adatai alapján merészelek elmélkedni a könyvem elején, mivel száz év már nagy idő, még történelmi mércével is számon tarthatjuk. Különben is, a könyveim hatására ( Vállalom; Visszanézve; Az én rendszerváltásom; Kádár élt … 1. 2. 3. kötet) sok olvasótól kérdéseket kaptam, amelyekre illik válaszolni. A kérdéseket nem ismétlem, csak a válaszaimat foglalom összefüggően írásba a könyvben.
Fontos és számomra élményt jelentett, hogy a történelem igencsak foglalkoztatja a magyar olvasót. Aki átélte a közelmúltat azért, hogy mit mond róla az egészet megélő szemtanú-történész, no meg az éppen regnáló politikai kurzus, és annak kiszolgáló kommandója. Az ifjak pedig kíváncsiak, hogyan éltek a szüleik, a nagyszüleik, akiket szeretnek, becsülnek, kölcsönösen. Mégis, mi a véleményük arról az időszakról, az átélt élményekről. Különben is egyre inkább nyakon öntik, ha akarja, ha nem, a Trianoni traumával, és a Kádár-rendszer átkozásával. Ami akkor is, és ma különösen zsákutca! Vagy valami tehetetlenséget próbál takargatni? Ezért akar mást is látni, olvasni. Megkísérlem kiszolgálni:”

Leave Your Comment