Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Astrid Lindgren - Juharfalvi Emil és Ida - A kis csínytevő

Letöltés Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő könyvet pdf, epub és mobi

Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő.pdf
Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő.epub
Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő.mobi


A könyv részletei Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő

Töltse le az ingyenes PDF Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő (pdf, epub és mobi)

Juharfalvi Emil és Ida – A kis csínytevő leírása

Aki ismeri Juharfalvi Emilt, szívébe zárhatta már a fiú húgát, Idát is. A kislány csodálja bátyja csibészségeit, és mindenáron szeretne valami csínyt elkövetni. Kedvenc tyúkja, Sánta Lotta tojásai talán segítségére lesznek ebben…
Astrid Lindgren klasszikussá vált kötetei mellett a Móra Könyvkiadó három új Emil-képeskönyvet is megjelentet Björn Berg színes illusztrációval. Ezek a történetek eddig még nem láttak napvilágot magyarul.

Leave Your Comment