Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2.

2019-04-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Anne L. Green - Joyce csapdájában - Bűnös viszony 2.

Letöltés Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2. könyvet pdf, epub és mobi

Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2..pdf
Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2..epub
Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2..mobi


A könyv részletei Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2.

Töltse le az ingyenes PDF Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2. (pdf, epub és mobi)

Joyce csapdájában – Bűnös viszony 2. leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2020-02-20

„Kiszámíthatatlan. Bűnös. A rabjává tesz.” – Nikii könyvblog

William élete kész káosz. Őrlődik a Joyce iránti elkötelezettség és a Heather iránti forró szenvedély, a lelkiismerete és a szíve között. Túlfűtött kapcsolata Heatherrel közelgő esküvője miatt halálra van ítélve, és ha ez nem lenne elég, egy sorozatgyilkos is a nyomukban lohol. A férfi magánéletének védelme a távolságtartást, az életükért folyó harc viszont az egymásba kapaszkodást diktálja. William nem látja a kiutat, csapdába került. Az esze helyett az érzelmei irányítják, de igazán csak akkor omlik össze minden, amikor a múltjának egy rejtett darabja a leleplezés küszöbén áll. Kénytelen lesz súlyos áldozatot hozni annak érdekében, hogy a titkát megőrizhesse, és ezzel megóvhassa önmagát és a szeretteit.

A Joyce csapdájában a Bűnös viszony-sorozat második része, melyben a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő azt boncolgatja, minden körülmények között megéri-e áldozatot hozni, és közben áldozattá válni.

Leave Your Comment