Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA

2019-03-14   |   by admin

A könyv tartalma:

B.M. Grapes - Jóslatok hálójában - PUHATÁBLA

Letöltés Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA könyvet pdf, epub és mobi

Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA.pdf
Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA.epub
Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA.mobi


A könyv részletei Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA

Töltse le az ingyenes PDF Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA (pdf, epub és mobi)

Jóslatok hálójában – PUHATÁBLA leírása

Egy nap a Hot Hill-i középiskola faliújságjára valaki kifüggeszt egy Mai hírek értesítőt. Rövidesen kiderül, hogy a hírek nem múltbéli, hanem nemsokára bekövetkező eseményekre vonatkoznak. A jövendölések pedig szépen sorban beteljesednek. Egymás után furcsábbnál furcsább balesetek történnek, öröknek hitt kapcsolatok szakadnak meg, új és rejtélyes barátságok, szerelmek szövődnek.

Három lány a jóslatok nyomába ered. Megpróbálják kinyomozni, ki írja a jövendöléseket. Mit akar elérni a jóslatok írója? Ki lehet a sokat emlegetett, titokzatos JJ? Ki és miért akarja eltenni láb alól az idős matematika tanárnőt? Mi köze a merényletsorozatnak egy különös, régi fényképhez?

Akik a válaszok után kutatnak, az életüket teszik kockára.

Leave Your Comment