Jonatán, a kamion

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Mechler Anna - Jonatán, a kamion

Letöltés Jonatán, a kamion könyvet pdf, epub és mobi

Jonatán, a kamion.pdf
Jonatán, a kamion.epub
Jonatán, a kamion.mobi


A könyv részletei Jonatán, a kamion

Töltse le az ingyenes PDF Jonatán, a kamion fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jonatán, a kamion PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jonatán, a kamion (pdf, epub és mobi)

Jonatán, a kamion leírása

Ugye milyen érdekesnek tűnik a kamionok munkája? A Kerék mesék legújabb részének hőse Jonatán, a kamion. Elutazik Olaszországba, szállít narancsot, találkozik régi barátokkal, elcserélnek rakományokat és még sok érdekes kalandban lesz része.

A tizenkét izgalmas mesét Mechler Anna írta, és Hajba László részletgazdag rajzai keltik életre. A történetek nemcsak szórakoztatnak, hanem rengeteg hasznos információt is megtanítanak a nyerges vontatókkal kapcsolatban. Ajánljuk a kamionok és járművek szerelmeseinek, és annak, aki szerette a Kerék mesék korábbi köteteit – most sem fognak csalódni!

Leave Your Comment