Jóga

2019-03-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Nikolic Anita - Jóga

Letöltés Jóga könyvet pdf, epub és mobi

Jóga.pdf
Jóga.epub
Jóga.mobi


  • Csengőkert Kft.
  • Életmód
  • 160 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9786155476990
  • Cikkszám: 1035540
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Jóga

Töltse le az ingyenes PDF Jóga fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jóga PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jóga (pdf, epub és mobi)

Jóga leírása

“Napjainkban egyre többen fordulnak a jóga felé gyógyító gyakorlatai és az elmét nyugtató hatása miatt. Oktatóként folyamatosan tapasztalom, hogy a jógáról kialakult általános elképzelés – lassú test-mozgás, amely mentálisan is ellazít – nem teljesen egyezik a későbbi tapasztalattal. Sok jógázó örömmel csodálkozik rá arra, hogy a jóga gyakorlása több pozitív változást hozott az életébe, mint korábban gondolta volna.
Nyilvánvaló, hogy ez a tradíció több, mint bemelegítő gyakorlatok és nyújtások sora, ahogy sokan hiszik. A jóga egyetemes rendszer, amely mindenkinek szól, aki szeretne kiteljesedni, hosszú, egészséges, nyugodt és elégedett életet élni.
Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki szeretné kicsit mélyebben megismerni a jógát, mielőtt elkezdené gyakorlását, aki érdeklődik a jóga tanításai iránt, és könnyen érthető olvasmányt keres, és annak is, aki egyik csoportba sem tartozik, de minőségibb életre vágyik, és ehhez keres támogató rendszert. A jógával ismerkedőt olyan hasznos tanácsokkal látja el az olvasmány, melyek választ adnak a következőkre: hogyan kezdjen el ászanákat végezni, miért fontos a légzés szabályozása, hogyan táplálkozzon és éljen a jóga elveit követve, hogyan kapcsolódik a meditáció a jóga gyakorlásához.
A könyvben néhány kezdőknek szánt ászana (kitartott testhelyzet) mutatja be a jóga fizikai testre gyakorolt hatását.”

Leave Your Comment