Jó éjszakát jóga

2019-03-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Lorena Pajalunga - Jó éjszakát jóga

Letöltés Jó éjszakát jóga könyvet pdf, epub és mobi

Jó éjszakát jóga.pdf
Jó éjszakát jóga.epub
Jó éjszakát jóga.mobi


A könyv részletei Jó éjszakát jóga

Töltse le az ingyenes PDF Jó éjszakát jóga fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jó éjszakát jóga PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jó éjszakát jóga (pdf, epub és mobi)

Jó éjszakát jóga leírása

Elalvást segítő, játékos pózok a jóga világából

Jó éjszakát jóga című kötetünk játékos formában vezeti be a gyerekeket (és szüleiket) a jóga csodálatos világába. A lefekvés előtt elvégzett, gondosan összeállított gyakorlatsor nemcsak megalapozza a kicsikben a jóga szeretetét, hanem megnyugtatja és ellazítja őket, segítségével felkészülnek a pihentető alvásra.

A kötet tizenhat egyszerű ászanát tartalmaz, melyeket a gyerekek akár kedvenc plüssjátékaikkal is végezhetnek. A neves olasz gyermekjóga-oktató, Lorena Pajalunga részletes leírásait és Láng Anna varázslatos illusztrációit követve a lefekvés ezentúl valóban gyerekjáték lesz.

Leave Your Comment