Jézus hív – Jézus szólít

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Sarah Young - Jézus hív - Jézus szólít

Letöltés Jézus hív – Jézus szólít könyvet pdf, epub és mobi

Jézus hív – Jézus szólít.pdf
Jézus hív – Jézus szólít.epub
Jézus hív – Jézus szólít.mobi


  • Immanuel Alapítvány
  • Vallás, mitológia
  • 382 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155246227
  • Cikkszám: 1011458
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Jézus hív – Jézus szólít

Töltse le az ingyenes PDF Jézus hív – Jézus szólít fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jézus hív – Jézus szólít PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jézus hív – Jézus szólít (pdf, epub és mobi)

Jézus hív – Jézus szólít leírása

Miután sok éven keresztül a saját szavait írta le imanaplójába a misszionárius Sarah Young, úgy döntött, hogy jobban fog figyelni a Megváltó hangjára, és elkezd “fülelni” arra, amit Ő mond. 
Tollal a kezében így indult el egy olyan útra, ami örökre megváltoztatta az életét és még sok millió emberét szerte a világban. Ennek a gyönyörű könyvecskének a lapjain olyan Igék és üzenetek találhatók, amelyeket Jézus nagy szeretettel helyezett a szívére. Bátorításnak, vigasztalásnak, reménységnek a szavai. Olyan szavak, amelyek egyre növekvő mértékben tudatosították benne az Ő Jelenlétét, és lehetővé tették számára, hogy élvezze az Ő Békességét. Jézus téged is ugyanígy szólít. Lehet, hogy a szerzőhöz hasonlóan neked is szükséged van arra, hogy jobban érzékelhesd a Veled levő Istent. Vagy talán számodra is távolinak tűnik Jézus, és nem tudod, hogy miért. Lehet, hogy olyan messze távolodtál Tőle, amit soha nem is gondoltál volna. Az, amit ebben a könyvben találsz, abban fog segíteni az év minden napján, hogy egyre közelebb kerülj Krisztushoz, és ezáltal egyre közvetlenebb kapcsolatot élj meg Vele. Minden nap üzenete úgy szól, mintha Jézus Maga beszélne hozzád. Mert ezt is teszi. Te hallod az Ő hívását?

Sarah Young művei az elmúlt két év legnagyobb könyvsikerei közé tartoznak. Milliók vásárolták és vásárolják angolul és más nyelveken is.
A szerző filozófiai és lelki gondozói diplomákat szerzett több egyetemen végzett tanulmányai során. Férjével együtt sok-sok országban tartanak előadásokat, lelki gondozói alkalmakat.
Misszionáriusi szolgálatuk pedig az ausztráliai Perthben zajlik, ahol japán emberek felé szólják a legcsodálatosabb hírt.

Leave Your Comment