Jégkorongozás

2019-06-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Zdenek Pavlis  - Jégkorongozás

Letöltés Jégkorongozás könyvet pdf, epub és mobi

Jégkorongozás.pdf
Jégkorongozás.epub
Jégkorongozás.mobi


A könyv részletei Jégkorongozás

Töltse le az ingyenes PDF Jégkorongozás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jégkorongozás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jégkorongozás (pdf, epub és mobi)

Jégkorongozás leírása

Ha sportágat keresünk fiúgyermekünknek, a jégkorong kiváló választás, mert egyaránt edzi a testet és a lelket, hisz kitartásra, csapatmunkára ösztönöz.

A szerző szeretné eloszlatni a sportághoz kapcsolódó tévhiteket, amelyek szerint a jégkorong durva sport lenne, a felszerelés peddig ormótlan. Ehhez pedig az kell, hogy megismerjük a felszerelést és legyőzzük a sportággal kapcsolatos félelmeinket.

A jégkorongozás alapja a korcsolyázás. Elsőként tehát azt kell megtanulnunk.

A könyv az egyes technikák bemutatásakor kitér a leggyakoribb hibákra, illetve jó tanácsokkal szolgál azok elkerülésére vonatkozóan. Továbbá 25 játékötlet és 45 gyakorlat segíti a korcsolyázási készség fejlesztését.

Leave Your Comment