Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek

2019-06-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Szabó Lea - Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) - 7-8 éveseknek

Letöltés Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek könyvet pdf, epub és mobi

Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek.pdf
Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek.epub
Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 78 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632973357
  • Cikkszám: 1026020
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek

Töltse le az ingyenes PDF Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek (pdf, epub és mobi)

Játékos tanulás: Összeadás és kivonás (Toy Story) – 7-8 éveseknek leírása

A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. A mese, az interaktív matricák és a társasjátékok élvezetessé teszik a tanulást, és segítenek abban, hogy a kicsi magabiztosan mozogjon a számok világában.
Miért fontos, hogy a gyerekek gyorsan és automatikusan tudjanak összeadni és kivonni? A kutatások azt bizonyítják, hogy a matematikai alapműveletek elsajátítása a gyermekek fejszámolási és becslési képességét is fejlesztik. A műveleti stratégiák megismerésével a gyermek könnyebben memorizálja a matematikai műveleteket, és képes lesz rendszerezni a tudását, amikor például felcserélhető vagy azonos tagokat kell összeadnia.
Ahogy a kicsi egyre ügyesebb az összeadásban és a kivonásban, a problémamegoldás is egyre hosszabb időre köti le a figyelmét. Nem kell állandóan megállnia, hogy számoljon. Ha gyermekünk sokat gyakorol, felkészültté válik a későbbi összetettebb matematikai műveletekre is.
Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.

Csatlakozz a mesehősökhöz, és vegyél részt a Nyári Matematikai Játékokon! Woody és barátai fantasztikus feladatok segítségével mutatják meg neked, hogyan kell összeadni és kivonni. Vigyázz, kész, rajt!

Leave Your Comment