Japán titkos keresztényeinek nyomában

2019-05-20   |   by admin

A könyv tartalma:

John Dougill - Japán titkos keresztényeinek nyomában

Letöltés Japán titkos keresztényeinek nyomában könyvet pdf, epub és mobi

Japán titkos keresztényeinek nyomában.pdf
Japán titkos keresztényeinek nyomában.epub
Japán titkos keresztényeinek nyomában.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Történelmi
  • 288 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789636356002
  • Cikkszám: 1060883
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Japán titkos keresztényeinek nyomában

Töltse le az ingyenes PDF Japán titkos keresztényeinek nyomában fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Japán titkos keresztényeinek nyomában PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Japán titkos keresztényeinek nyomában (pdf, epub és mobi)

Japán titkos keresztényeinek nyomában leírása

Endó Súszakú, a témát feldolgozó, Némaság című, világsikerű regénye alapján készült film Martin Scorsese rendezésében már a mozikban!

TÖRTÉNET AZ ELNYOMÁSRÓL, A REJTŐZKÖDÉSRŐL, A TÚLÉLÉSRŐL

“A japán történelemnek nincs még egy olyan vonzó és érdekfeszítő periódusa, mint a kirisitanok kora. Ez különösen igaz azért, mert ez a korszak arra kényszerít minket, hogy elgondolkodjunk: milyen is emberi lénynek lenni.”
Endó Súszaku

Attól a pillanattól kezdve, hogy az első misszionáriusok 1549-ben megérkeztek a szigetországba, az 1614-ben kezdődő, az egész nemzetre kiterjedő “Üldöztetés”-ig háromszázezer japán tért át a keresztény hitre. A brutális megtorlások miatt azonban illegalitásba kényszerültek. A titkos keresztények – a kirisitanok – hét generációja az életét kockáztatva gyakorolhatta csak vallását, s mindezt úgy, hogy Japánból kitiltották a keresztény papokat és misszionáriusokat. Az írástudatlan parasztok gyakorlatilag szájhagyomány útján ismertették meg az Igét utódaikkal.
Leszármazottaik sem tagadták meg hitüket, ám nem hajlandók betagozódni a katolikus egyházba. Miért? John Dougill, utazást téve térben és időben, civilizációk – a Kelet és a Nyugat – ellentéteit vizsgálja, miközben bepillantást enged a japán hitvilág és kultúra megváltoztathatatlan aspektusaiba.

Leave Your Comment