Japán kendőcsomagolás. Furosiki

2019-07-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Pápai-Vonderviszt Anna - Japán kendőcsomagolás. Furosiki

Letöltés Japán kendőcsomagolás. Furosiki könyvet pdf, epub és mobi

Japán kendőcsomagolás. Furosiki.pdf
Japán kendőcsomagolás. Furosiki.epub
Japán kendőcsomagolás. Furosiki.mobi


A könyv részletei Japán kendőcsomagolás. Furosiki

Töltse le az ingyenes PDF Japán kendőcsomagolás. Furosiki fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Japán kendőcsomagolás. Furosiki PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Japán kendőcsomagolás. Furosiki (pdf, epub és mobi)

Japán kendőcsomagolás. Furosiki leírása

“Környezetbarát, szemet gyönyörködtető, újrahasznosítható, különleges… és még sorolhatnánk a furosiki kendőcsomagolás előnyeit.
A középkori Japánból eredő technika ma már szinte az egész világon ismertté vált.
A csomagolókendő a környezettudatosság eszméjével együtt kezdett újra divatba jönni. Mára már a furosiki újra virágkorát éli, a hagyományos japán mintájúakon túl széles választékban kaphatók modernebb, akár nyugati mintájú kendők is. A furosiki két legnépszerűbb felhasználási területe az ajándékcsomagolás és a táskakészítés. Ezen kívül háztartási díszeket és tárgyakat is készítenek belőle, beleértve az ajtódíszeket és a törülközőtartókat.
Gyors siker, szórakozás és igazi felfedezés várja azokat, akik belemerülnek a japán csomagolás művészetébe.
A kötetben bemutatjuk a furosiki anyagokat, azok alapvető tulajdonságait, majd a méretre vonatkozó tudnivalókat ismertetjük, végül a két leggyakrabban alkalmazott csomó megtanítása után a csomagolandó tárgy formája szerint alkalmazzuk a technikát.

Leave Your Comment