Isten veled, gyermekem!

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Kate Hewitt - Isten veled, gyermekem!

Letöltés Isten veled, gyermekem! könyvet pdf, epub és mobi

Isten veled, gyermekem!.pdf
Isten veled, gyermekem!.epub
Isten veled, gyermekem!.mobi


  • Álomgyár Kiadó
  • Regény
  • 432 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786156013040
  • Cikkszám: 1070454
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Isten veled, gyermekem!

Töltse le az ingyenes PDF Isten veled, gyermekem! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Isten veled, gyermekem! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Isten veled, gyermekem! (pdf, epub és mobi)

Isten veled, gyermekem! leírása

Tudod, hogy nem tarthatod meg ezt a gyereket. De képes vagy rábízni valaki másra?

Mikor Heather megtudja, hogy teherbe esett, bár nem tervezte, rögtön világosan látja, hogy nem tarthatja meg ezt a babát. Már így is épp csak elevickél. De hogy tudná megállni, hogy ne szeresse ezt a gyermeket, aki ott növekszik a hasában? Úgy gondolja, Grace személyében megtalálta a tökéletes örökbe fogadó szülőt: magabiztos, jómódú, megvan mindene, ami Heathernek nincs. De mikor eljön a szívszorító pillanat, vajon Heather tényleg képes lesz rá, hogy odaadja a gyerekét? Képes meghozni a helyes döntést a kisbaba érdekében?

A két nő életét örökre összeköti, hogy ugyanazt a gyereket szeretik. És mikor már lassan megtanulnák, hogyan éljék furcsán összekapcsolódott életüket, megsemmisítő híreket kapnak, és törékeny világuk a feje tetejére fordul.

Mindketten fájdalmas döntésekre kényszerülnek, amitől az olvasó is kénytelen feltenni a kérdést: mit jelent anyának, szülőnek lenni.

 

A USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, szívszorító, izgalmas és érzelmes drámája felmelegíti a szívedet, könnyeket csal a szemedbe, és örökké veled marad.

Leave Your Comment