Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Teresa Moorey - Ismerd meg személyes kristálykódodat! - A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása

Letöltés Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása könyvet pdf, epub és mobi

Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása.pdf
Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása.epub
Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 144 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789639652736
  • Cikkszám: 1034326
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása

Töltse le az ingyenes PDF Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása (pdf, epub és mobi)

Ismerd meg személyes kristálykódodat! – A segítő kristályok kiválasztása, értelmezése és alkalmazása leírása

Lépj be a kristályok birodalmába, és fedezd fel életedben a csodát! A gyönyörű fotókkal illusztrált könyvben leírt módszerek segítségével kiválaszthatod személyes kristálykódodat alkotó nyolc kristályt – a személyes, a relaxációs, a gyógyító, a védelmező és a meditációs kristályt, valamint a pénz-, a szerelem- és a sikerkristályt -, melyek legfontosabb életterületeid (egészség, párkapcsolat, spirituális fejlődés, siker, anyagi bőség) pozitív változását segítik elő. Az egyes fejezetekben részletes leírást találsz egy-egy életterülethez rendelt kristály jellemzéséről, használatáról, hatásairól. Az általad választott kristályok tanulmányozása során az önismeret útján is hatalmas lépéseket tehetsz előre.

Leave Your Comment