Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Susanne Gernhäuser - Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság

Letöltés Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság könyvet pdf, epub és mobi

Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság.pdf
Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság.epub
Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság.mobi


A könyv részletei Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság

Töltse le az ingyenes PDF Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság (pdf, epub és mobi)

Ismerd meg a járműveket – Mezőgazdaság leírása

A tanyán sok izgalmas gép dolgozik. A kombájn már javában arat a búzamezőn, a traktor pedig elindult a bálázóval. Megérkezik a cukorrépával teli pótkocsi is. Hajtsd fel a lapot, és nézd meg, mi történik a cukorrépákkal!
A Ravensburger Ismerd meg a járműveket sorozatának különlegessége, hogy kisebb és nagyobb lapok váltakoznak a könyvekben, és mindig a kisebbet ellapozva derül ki, milyen feladatot végeztek el a különböző járművek és munkagépek.Másfél éves kortól ajánljuk.

Leave Your Comment