Iscambe erdeje

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Christian Charriére - Iscambe erdeje

Letöltés Iscambe erdeje könyvet pdf, epub és mobi

Iscambe erdeje.pdf
Iscambe erdeje.epub
Iscambe erdeje.mobi


  • Metropolis Media Group Kft.
  • Sci-fi
  • 400 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155508363
  • Cikkszám: 1041896
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Iscambe erdeje

Töltse le az ingyenes PDF Iscambe erdeje fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Iscambe erdeje PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Iscambe erdeje (pdf, epub és mobi)

Iscambe erdeje leírása

A magasabb szintű emberi civilizáció megszűnt létezni. Európa jó részét sűrű erdő borítja. A vaskézzel kormányzott Marseille-ből útnak indul egy remete és tanítványa, mert a legendák szerint a járhatatlan sűrűség közepén ott vannak valahol egy Párizs nevű csodálatos helynek a romjai, melyek között minden kérdésükre megtalálhatják a választ.
Aki azonban eddig be mert hatolni Iscambe erdejébe, annak az irdatlan fák zöldellő labirintusában megbomlott az elméje, vagy a rengeteget lakó különös fenevadak szaggatták szét testét. A két vándor mégis vállalja a veszélyeket, sőt segítőtársaik is akadnak útjukon. Azt viszont nem is sejtik, hogy nyomukban még egy vérszomjas ellenség jár: a marseille-i urak zsoldoshada, akiknek feladata, hogy bármi áron megakadályozzák az ősi tudás visszatértét kényelmes keretek közé szorított világukba.

Charrire költői, pikareszk látomása sok méltatója szerint J. R. R. Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének stílusát idézi, és ahogy Tolkiennél a szöveg keletkezésének hátterében ott sejlik a fasizálódó Európa katasztrófájának rémképe, úgy az Iscambe erdeje is időszerűbb ma, mint valaha, reménysugár a bizonytalanság rengetegében eltévedt kontinens írástudói számára.

Leave Your Comment