Iránytű a Végtelenhez

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Böjte Csaba - Iránytű a Végtelenhez

Letöltés Iránytű a Végtelenhez könyvet pdf, epub és mobi

Iránytű a Végtelenhez.pdf
Iránytű a Végtelenhez.epub
Iránytű a Végtelenhez.mobi


  • Helikon Kiadó
  • Életmód
  • 232 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632273327
  • Cikkszám: 1015374
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Iránytű a Végtelenhez

Töltse le az ingyenes PDF Iránytű a Végtelenhez fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Iránytű a Végtelenhez PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Iránytű a Végtelenhez (pdf, epub és mobi)

Iránytű a Végtelenhez leírása

Böjte Csaba ferences szerzetes harmadik beszélgető könyvének középpontjában a Tízparancsolat áll. Időszerűek-e még a mózesi időben kőtáblára vésett intelmek? Mit kezdjen a ma embere a szigorú tiltásokkal?
A kétkedő, kereső ember kérdéseit az előző két kötethez (Ablak a Végtelenre, Út a Végtelenbe) hasonlóan ezúttal is Karikó Éva közvetíti Csaba testvérnek, aki nemcsak angyali türelemmel, hanem remek humorérzékkel fogadja az egyház bűneit és mulasztásait, olykor vaskalapos vélekedéseit kritizáló megjegyzéseket.
Nincs tabu téma, nincs kínos feszengés: Böjte Csaba a homoszexualitásról, a pedofíliáról, a fogamzásgátlásról, az abortuszról és az eutanáziáról éppoly természetesen szól, mint a vasárnap megszenteléséről vagy a sírig tartó hűség szépségéről.
A könyvet mélységes hit és derű hatja át: mindnyájan szebbé és boldogabbá tehetjük a világot, embertársainkat és önmagunkat, ha komolyan vesszük Isten parancsolatait, amelyek nem korlátozni akarnak, hanem eligazítani. Utat mutatni a Végtelenbe. Az Iránytű a Végtelenhez a korábbi kötetek minden erényét hordozza, de talán itt mutatkozik meg leginkább Csaba testvér áttetszően tiszta Isten- és emberszeretete.

Leave Your Comment