Irány a vadnyugat!

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Geronimo Stilton - Irány a vadnyugat!

Letöltés Irány a vadnyugat! könyvet pdf, epub és mobi

Irány a vadnyugat!.pdf
Irány a vadnyugat!.epub
Irány a vadnyugat!.mobi


A könyv részletei Irány a vadnyugat!

Töltse le az ingyenes PDF Irány a vadnyugat! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Irány a vadnyugat! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Irány a vadnyugat! (pdf, epub és mobi)

Irány a vadnyugat! leírása

Utah, Amerikai Egyesült Államok, 1869. Az USA keleti és a nyugati partját összekötő vasútvonal munkálatainak befejezése különös akadályokba ütközik. Vajon most is Cicaróne és a kalózmacskák mancsa van a dologban? A furcsa ruhába bújt, seriffhelyettesként fellépő Geronimo Stiltonnak és barátainak ismét helyre kell igazítaniuk a történelmet. Ezúttal hatalmas robbanások és vad üldözések közepette igyekeznek elérni céljukat.

Geronimo Stilton Egér-sziget legolvasottabb napilapjának, a Rágcsáló Híreknek a főszerkesztője. Szabad idejében imád vidám és szórakoztató történeteket mesélni a barátainak. Ezekben a kalandokban Geronimónak legnagyobb ellenségeivel, a kalózmacskákkal kell szembeszállnia, akik ide-oda utazgatnak az időben, hogy megváltoztassák a történelem menetét…

Leave Your Comment